Haartransplantatie nazorg bij Nielsen Haarkliniek in Den Haag

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Nazorg na de haartransplantatie

Direct na uw haartransplantatie krijgt u een gesprek met onze arts/haarspecialist. Hij of zij zal u de verdere instructies uitleggen en deze op papier aan u meegeven. In dit gesprek ontvangt u van Nielsen Haarkliniek het nazorg pakket. Dit pakket is met zorg voor u samengesteld om uw genezingsproces de eerste tien dagen comfortabel door te komen. U wordt begeleid naar de receptie om een afspraak te maken voor de eerste wasbeurt die na 3 dagen plaats gaat vinden in onze kliniek. U hoeft verder niets mee te nemen, Nielsen Haarkliniek verzorgt alles voor u.

Uw wasbeurt na de haartransplantatie

Wanneer u aankomt in onze kliniek meld u zich bij de receptie. U wordt na een heerlijk drankje opgehaald om uw eerste wasbeurt door onze specialisten uit te laten voeren. Onze specialisten zullen u stapsgewijs uitleggen hoe u de komende tien dagen uw eigen hoofd thuis kunt wassen. U zult merken dat u zich veel lekkerder voelt. Ook zal dan de eerste fase van het groeiproces zichtbaar zijn. Dit is het moment dat patiƫnten vaak het volgende zeggen: "had ik het maar eerder gedaan". U maakt aansluitend hierop uw nieuwe controle afspraken.

Uw controle en wasbeurt na uw haartransplantatie

Na uw behandeling maken de assistentes van Nielsen Haarkliniek direct met u de afspraken voor controles. Deze vinden plaats na 3 dagen, 10 dagen, 1 maand, 6 maanden en 12 maanden. De arts/haarspecialist zal hierbij ook aan u uitleggen hoe het groeiproces zich verder zal gaan ontwikkelen en wat u de komende maanden kunt verwachten van uw haartransplantatie.

Controles

De wasbeurten vinden 3 dagen en 10 dagen na de behandeling plaats. Na de wasbeurten zal u nog terug komen in de klinieken voor de controles. Deze vinden plaats na 1 maand, 6 maanden en 12 maanden.

Levenslange groeigarantie

Ongeacht de behandeling die u afneemt, ontvangt iedereen die bij Nielsen Haarkliniek een behandeling ondergaat een levenslange groeigarantie. Wij staan achter onze behandelingen, resultaten, kwaliteit en service.

Eindresultaat na 12 maanden

Uw geplaatste grafts zijn volgroeid, uw haar heeft zijn groeirichting gekozen en u bent al bezig om uw kapsel in een model te krijgen. Dan zit u inmiddels al in de twaalfde maand van het groeiproces. Dit noemen wij dan ook het "eindresultaat" .