Haartransplantatie nazorg bij Nielsen Haarkliniek in Den Haag

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Nazorg na de haartransplantatie

Onmiddellijk na uw haartransplantatie zult u een consult hebben met onze arts/haarspecialist. Tijdens dit consult zal hij of zij de verdere instructies met u doornemen en deze aan u overhandigen. Tevens ontvangt u tijdens dit gesprek het nazorgpakket van Nielsen Haarkliniek. Dit pakket is zorgvuldig samengesteld om uw genezingsproces gedurende de eerste tien dagen comfortabel te laten verlopen. U wordt begeleid naar de receptie, waar u een afspraak kunt maken voor uw eerste wasbeurt, die plaatsvindt drie dagen na de behandeling in onze kliniek. U hoeft niets mee te nemen, want Nielsen Haarkliniek zorgt voor alles.

Uw wasbeurt na de haartransplantatie

Wanneer u aankomt in onze kliniek meld u zich bij de receptie. U wordt dan opgehaald om uw eerste wasbeurt door onze specialisten uit te laten voeren. Onze specialisten zullen u stapsgewijs uitleggen hoe u de komende tien dagen uw hoofd thuis kunt wassen. U zult merken dat u zich veel lekkerder voelt. Ook zal dan de eerste fase van het groeiproces zichtbaar zijn. Dit is het moment dat patiënten vaak het volgende zeggen: “had ik het maar eerder gedaan”. U maakt aansluitend hierop uw nieuwe controle afspraken.

Controle momenten na uw haartransplantatie

Na uw behandeling maken de assistentes van Nielsen Haarkliniek direct met u de afspraken voor de na- controles. Deze vinden plaats op de 3 dag tegelijk bij uw eerste wasbeurt, de 10 dag tegelijk met uw tweede wasbeurt, de 1 maand, de 6 maanden en 12 maanden. De arts/haarspecialist zal hierbij ook aan u uitleggen hoe het groeiproces zich verder zal gaan ontwikkelen en wat u de komende maanden kunt verwachten van uw haartransplantatie. U wordt gedurende een jaar lang door onze kliniek begeleid door het proces.

Wasbeurten na uw haartransplantatie

Voor u zijn de afspraken ingepland. U krijgt direct na uw haartransplantatie de datums waarop u word verwacht in onze kliniek voor de eerste en tweede wasbeurt die op de derde dag en de tiende dag na uw haartransplantatie moet plaatsvinden. Tijdens de eerste wasbeurt wordt de zwachtel verwijderd van uw donorgebied. Aansluitend hierop zullen wij lotion en shampoo aanbrengen en deze laten intrekken. Vanaf dit moment leggen wij aan u stapsgewijs uit op welke manier u tot de tweede wasbeurt welke plaats gaat vinden op de tiende dag zelf dagelijks thuis moet uitvoeren, schrik niet soms kan er een haartje of haartjes sneuvel dit zijn niet de Grafts. Tussen de eerste wasbeurt en de tweede wasbeurt ontstaan er korstjes op de geplaatste haren. Wij controleren op de tiende dag bij uw tweede wasbeurt of u zelf deze goed heeft uitgevoerd. Mocht het nodig zijn dan zullen wij deze voor u uitwassen. (wij adviseren iedereen die komt voor zijn tweede wasbeurt op de tiende wasdag, om de lotion een uur voor aankomst op het hoofd aan te brengen).

Levenslange groeigarantie

Ongeacht de behandeling die u neemt, ontvangt iedereen die bij Nielsen Haarkliniek een behandeling ondergaat een levenslange groeigarantie op het geen geïmplanteerde Grafts met inachtneming dat onze instructie ‘s en voorwaarden goed worden opgevoed.. Als kliniek staan wij 100% achter onze behandelingen, resultaten, kwaliteit en service. Bij Nielsen Haarkliniek moet alles bespreek zijn. Vertrouwen en een goed gevoel is voor ons een belangrijk onderdeel van het proces.

 

Eindresultaat na 12 maanden

Uw geplaatste grafts zijn volgroeid, uw haar heeft zijn groeirichting gekozen en u bent al bezig om uw kapsel in een model te krijgen. U zit nu inmiddels in de twaalfde maand van het groeiproces. Dit noemen wij dan ook het “eindresultaat”. Het kan voorkomen dat misschien bij u een paar maanden langer duurt. Dit verschilt per persoon, maar het resultaat mag er altijd wezen.

 

Dragen van een hoofddeksel

Na de tweede wasbeurt op de veertiende dag, kunt u rustig een petje dragen voor maximaal een halfuur per dag tot 6 weken. dit geldt ook voor bijvoorbeeld een hoofddeksel voor op bijvoorbeeld een bouwplaats. De reden hiervan is dat u zo min mogelijk het groeiproces van uw haren moet verstoren. Hoe meer zuurstof en geen druk op het getransplanteerde gebied, zal het proces sneller en veel beter resultaat op leveren. Voor de fanatieke motorrijders of mensen die een zware helm op willen doen, willen wij met klem adviseren om minimaal zes weken geen helm op te doen of te dragen. Na zes weken kunt u rustig alle hoofddeksels op een verantwoorde manier beginnen met dragen.

Lees hieronder onze instructies!