fbpx Nielsen; beste haarkliniek en haartransplantatie van Nederland

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Klantenscore

4.5/5

‘Service is bij Nielsen Haarkliniek niet vanzelfsprekend, maar een mentaliteit'

Nielsen Haarkliniek stelt hoge eisen aan service en kwaliteit en u zult dat merken tijdens uw behandeling en het nazorg traject. Vanaf het moment van binnenkomst wordt u ontvangen door onze assistentes. Tijdens uw aanwezigheid krijgt u een gastvrouw toegewezen die u tijdens de behandeldag zal begeleiden.

Wij staan voor hoge kwaliteit en proberen voorop te blijven in de ontwikkelingen

Nielsen Haarkliniek loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie. Alle behandelmethodes die door Nielsen Haarkliniek worden aangeboden zijn uitvoerig bestudeerd, alvorens deze worden ingezet. Wij willen de beste haarkliniek van Nederland zijn, onze patiënten de beste kwaliteit bieden, met de nieuwste haartransplantatie technieken en tegen de laagste tarieven in Nederland werken.

Bij Nielsen Haarkliniek krijgt u de Sapphire Fue behandeling

Saffier FUE FUE (Follicular Unit Extraction) is de meest toegepaste methode bij haartransplantaties. Sinds kort is er ook de Sapphire FUE behandeling die met saffierbladen (van diamant) werkt. Dit is een minder pijnlijke behandeling en het genezingsproces is aanzienlijk korter. De geïmplanteerde grafts kunnen ook dichter op elkaar worden geïmplanteerd, waardoor u een vollere haarbos krijgt.

Onze behandelingen

Ons team bestaat uit professionals

Ons Nielsen Haarkliniek team bestaat uit ervaren artsen en assistentes. Wij borgen daarmee service, perfectie en kwaliteit.

Onze Specialisten
H. Ebrahimi
arts BIG 5991 640 3401
Dhr. E. Kaya
Directeur/ Bestuurder

De voordeligste en beste in Nederland met levenslange groeigarantie

Nielsen Haarkliniek is de eerste in Nederland die zijn behandelingen aanbied tegen de voordeligste tarieven met levenslange groeigarantie.

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00