fbpx Saffier FUE haartransplantatie bij Nielsen Haarkliniek in Den Haag

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Als enige kliniek in Nederland die de Saffier behandeling toepast.

FUE haartransplantatie uitgevoerd met saffierbladen

De toename van de technologische vooruitgang heeft de weg vrijgemaakt voor de ontwikkeling van nieuwe chirurgische technieken voor haar vervanging en behandelingen voor haaruitval. Nielsen Haarkliniek heeft haartransplantaties in de loop van de jaren enorm geëvolueerd en is zich verder gaan ontwikkelen waarmee aangetoond is dat Nielsen Haarkliniek een minimaal invasieve pijnloze haartransplantatie procedure kan uitvoeren. De FUE-methode wordt beschouwd als één van de modernste en meest gebruikte haartransplantatie technieken. Deze techniek zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat en heeft zijn succes een stap verder gebracht door het gebruik van saffierbladen (Saffier FUE haartransplantatie). Nielsen Haarkliniek is één van de weinige haartransplantatie klinieken in Nederland die de saffier behandeling kan uitvoeren.

Tarieven

Werkwijze

De bladen zijn ontworpen om korstvorming te minimaliseren en het herstelproces te versnellen door microkanalen in het ontvangende gebied te openen voor transplantatie. FUE (Follicular Unit Extraction) wordt uitgevoerd met metalen bladen nadat de patiënt de lokale naaldvrije verdoving (anesthesie) toegediend heeft gekregen. De haarzakjes worden één voor één uit het donorgebied geëxtraheerd door het gebruik van een micromotor met micro ponsen in de grootte van 0,6 - 0,7 - 0,8 diameters (afhankelijk van uw huidtype). Met de FUE-methode worden de geëxtraheerde haarzakjes getransplanteerd in de gemaakte incisies. Deze kanalen hebben een grote invloed op de dichtheid, hoek en richting van de haargroei. Dit is bepalend voor het verkrijgen van een natuurlijk uiterlijk. Om deze reden wordt het openen van de kanalen beschouwd als het belangrijkste proces voor het verkrijgen van succesvolle FUE-resultaten. De best mogelijke manier om microkanalen te openen kan nu worden bereikt door het gebruik van saffierbladen, haarzakjes worden vervolgens in deze kanalen getransplanteerd. De kleine incisies, die even lang zijn als haarzakjes, worden gemaakt met behulp van scherpe, gladde en duurzame saffierbladen variërend in de grootte van 1,0 - 1,3 - 1,5 mm (afhankelijk van uw huid en haar type). Als gevolg hiervan kunnen meer kanalen worden geopend, waardoor de haarzakjes dichter bij elkaar kunnen worden getransplanteerd.

Gratis consult

Dichtheid van het haar

Sommige haartransplantatie klinieken in Nederland beweren dat zij 65-70 folliculaire eenheden per vierkante centimeter kunnen transplanteren waarbij ze de patiënt van natuurlijk ogend en dicht haar zouden kunnen voorzien. Saffierbladen noch stalen messen kunnen het mogelijk maken om een ​​dergelijke dichtheid te verkrijgen. Om een ​​natuurlijk ogend uiterlijk te creëren, moeten haarzakjes worden getransplanteerd, rekening houdend met de nauwkeurige hoek en richting van de haargroei. Als 65-70 folliculaire eenheden per vierkante centimeter zouden worden getransplanteerd, zou het onmogelijk zijn om een ​​natuurlijk resultaat te bereiken, omdat het maken van incisies in lijn met de juiste groeirichting van de haarzakjes zou worden voorkomen door een dergelijke dichtheid. Laat u zich hierdoor niet wijs maken.

Verkeerd haargroei door onervarenheid

De natuurlijke hoek van haargroei is 40-45 graden. Als haarzakjes loodrecht op de hoofdhuid worden getransplanteerd, ten koste van het verkrijgen van dichtheid, zal dit stekels veroorzaken. Dit creëert zeker een onnatuurlijk resultaat.  Bij veel klinieken worden veel foto's getoond, waarop te zien is dat de haren allemaal recht omhoog groeien. De patiënt lijkt dan tevreden, omdat hij/zij simpelweg niet beter weet. Echter merken de meeste mensen na een jaar pas wat het verschil is wanneer zij iemand tegenkomen die de Saffier behandeling heeft ondergaan.

Kennisbank

Het mesje van saffierbladen

Bij het gebruik van saffierbladen tijdens het openen van de microkanalen, zullen trillingen worden verminderd. Dit dankzij de kwaliteiten, zoals een glad oppervlak met antibacteriële eigenschappen, de hardheid, scherpte en duurzaamheid. Hierdoor is het risico op complicaties, zoals trauma's en beschadigingen aan de hoofdhuid minimaal. De Saffier FUE transplantatie wordt uitgevoerd met saffierbladen die een transplantatie met meer dichtheid mogelijk maakt, waardoor personen met geavanceerd haarverlies een haartransplantatie kunnen ondergaan. Het gebruik van saffierbladen zorgt ervoor dat er meer dichtheid wordt bereikt, waardoor het resultaat veel natuurlijker oogt dan in vergelijking met de DHI en Micro FUE.

Openen van kanalen

In vergelijking met stalen messen stellen saffierbladen de arts in staat om minder tumescentie te injecteren (een speciale vloeistof om de huid van zijn plaats te tillen) voordat de incisies worden gemaakt. Als gevolg hiervan zal de vochtretentie die na de operatie optreedt, worden verminderd, waardoor de postoperatieve fase (genezingsproces) voor de patiënt comfortabeler wordt. Omdat de incisies voor het transplantatieproces kleiner zijn, zal het weefselherstel sneller zijn in vergelijking met het gebruik van stalen messen, maar het belangrijkste is dat de gebonden huid een glad oppervlak heeft. Als gevolg van het openen van de kanalen op dezelfde lengte van de haarzakjes, is het niet mogelijk dat de follikels losraken en hun hoek uitlijning na het transplantatieproces wordt gewijzigd.

Wereldwijd geaccepteerd

Wanneer een methode bekend en algemeen geaccepteerd is, is de volgende fase die mensen van de methode verwachten, het leveren van 'perfectie gedreven door kwaliteit. In de loop van de tijd volgen haartransplantatie specialisten van Nielsen Haarkliniek ook een pad en zijn ze naar een verbeterde perfectie gegaan en hebben ze de noodzakelijke transformatie ondergaan om uiteindelijk de ‘perfecte look’ te bereiken. Een haartransplantatie methode die sinds 2004 wordt gebruikt, is wereldwijd de meest algemeen geaccepteerde haartransplantatie techniek geworden. Bij Nielsen Haarkliniek gaat het altijd om de verwachtingen van de patiënt en om hun behoeften te prioriteren met betrekking tot kwaliteit en perfectie. Deze verwachting met betrekking tot de uitkomst van een haartransplantatie, in termen van kwaliteit en perfectie, is vervuld door het uitvoeren van de Saffier FUE-techniek met behulp van saffierbladen. De FUE-techniek met saffierbladen, die wordt uitgevoerd bij Nielsen Haarkliniek, biedt natuurlijke, succesvolle en esthetisch aangename resultaten.

Vraag het nu aan