fbpx FUE haartransplantatie Nielsen, micro fue haartransplantaties in Den Haag

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Micro FUE  Follicular Unit Extraction

De meest geavanceerde techniek van haartransplantatie is de FUE-techniek. Vandaag de dag wordt deze techniek nog steeds beschouwd als de gouden standaard voor de haartransplantatie chirurgie. Tegenwoordig kunnen mensen met haarverlies worden voorzien van natuurlijk uitziend haar met de meest nieuwe en moderne techniek  De belangrijkste eigenschap van de FUE-techniek voor haartransplantaties is dat het geen littekens achterlaat en de hersteltijd korter is. Ook maakt het de transplantatie van een groter aantal transplantaten mogelijk dan bij andere technieken, zoals de DHI-techniek. Met de tijd hebben nieuwe technologische innovaties deze procedure versneld en comfortabeler gemaakt voor patiënten.

Waar staat FUE voor

Één van de belangrijkste innovaties in de afgelopen jaren is de Micro FUE-techniek. Micro FUE omvat het gebruik van een punch met een micromotor om de transplantaten te extraheren die moeten worden getransplanteerd. In het algemeen houdt FUE in dat individuele transplantaten worden geëxtraheerd uit het 'donor'-gebied aan de achterkant van het hoofd van een patiënt, voordat microkanalen worden geopend in het 'getransplanteerde' gebied van de patiënt en de individuele transplantaten in deze kanalen worden geplant.

tarieven

Wat is het verschil tussen de FUE en de Micro FUE

In het algemeen betekent een FUE-procedure het gebruik van een circulaire ‘punch’ om rond de individuele folliculaire eenheden te snijden, voordat deze uit hun positie worden getild. De diameter van de stempel kan in het algemeen variëren van 0,7 tot 1,2 mm, maar de meest gebruikte diameters variëren van 0,8 tot 1,0 mm. De diameter van de pons hangt af van de specifieke kenmerken van het haar van de patiënt. Micro FUE omvat het gebruik van een gemotoriseerde stoot voor het transplantaat extractie proces, in tegenstelling tot de 'handmatige' FUE-procedure die alleen op polsactie berust. De belangrijkste voordelen van de Micro FUE zijn: het kost minder tijd en het is minder arbeidsintensief. Dit leidt tot een meer comfortabele ervaring, voor zowel de patiënten als het medische team.

De voordelen van Micro FUE

Eén van de belangrijkste voordelen van Micro FUE is dat het proces aanzienlijk is versnelt. Dit is belangrijk, omdat het hierdoor mogelijk wordt gemaakt om met een groter aantal transplantaten te werken. Ook zorgt dit ervoor dat deze transplantaten in de best mogelijke omstandigheden overleven. Bij elke haartransplantatie is het van belang dat de transplantaten niet te veel tijd buiten het lichaam doorbrengen. Dit is de reden dat de Micro FUE-techniek een betere optie is dan de FUE-techniek. De Mirco FUE-techniek is veel minder arbeidsintensief dan de FUE-techniek. Dit is een voordeel, omdat elke haartransplantatie van nature een gedetailleerde procedure is, die een hoge mate van focus vereist gedurende een lange periode.

kennisbank

Micro FUE bij Nielsen Haarkliniek

Bij de Micro FUE haartransplantatie kan Nielsen Haarkliniek een patiënt in één dagdeel voorzien van maximaal 5000 Grafts. Hierin zijn wij de enige in Nederland.

Gratis consult