Ervaringen haartransplantatie + voor en na resultaten bij Nielsen Haarkliniek

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Ervaring haartransplantatie

Waarschijnlijk ben je hier omdat je een haartransplantatie overweegt. Een spannende beslissing natuurlijk. Met onze vriendelijk service, pijnloze behandelingen en optimale nazorg stellen we je graag op je gemak. We snappen echter ook dat je het prettig vind om ervaringen en resultaten van eerdere patiënten te zien en te bekijken. Je vindt ze op deze pagina. Wil je vrijblijvend meer horen over wat we voor jou kunnen betekenen, boek dan gerust een gratis consult!

 • bekijk resultaat
  19 september, 2019

  Baard 1200 Grafts “geen seconde aan getwijfeld”

  Ik ben bij veel klinieken op consult geweest. Echter merkte ik dat mijn consult bij Nielsen werd afgenomen door de behandelende arts. Mijn Baardtransplantatie is meer dan een succes. Een kliniek van zijn woord met top service!.

  bekijk resultaat
 • bekijk resultaat
  30 oktober, 2019

  XL Hair? "Ik geloofde het pas toen ik het terug zag"

  Ik ben acht weken geleden begonnen aan mijn XL hair behandeling. Na acht weken bij mijn laatste behandeling kreeg ik een gesprek met de arts waar aan mij de eerste foto van mij werd getoond en de foto na mijn laatste XL hair behandeling. Dat het werkt is een feit!.

  bekijk resultaat
 • bekijk resultaat
  23 oktober, 2019

  Xl hair heren 6 sessies "met geduld toch bereikt"

  Ik had enorm dun en slap haar waardoor ik mijn haren altijd kort moest dragen. na een uitgebreid consult bij Nielsen Haarkliniek ben ik begonnen met de XL haar behandeling van 6 sessies. Nu ruim een aantal maanden later na de behandeling kan ik mijn haren laten groeien wat ik de afgelopen 6 jaar niet had kunnen doen. Het is inderdaad een goed werkend voor mij persoonlijk een wondermiddel.

  bekijk resultaat
 • bekijk resultaat
  23 oktober, 2019

  Saffier Fue 4100 Grafts "meer dan ik had verwacht"

  Tijdens mijn consult bij Nielsen Haarklniek had de haar specialist aangegeven dat er zeker 3500 tot 3750 Grafts geïmplanteerd konden worden. Ze zouden kijken tijdens de behandeling hoe ver ze zouden kunnen komen zonder mijn donorgebied uit te dunnen. Uiteindelijk 4100 Grafts als eindresultaat. Heren eerlijkheid staat altijd voorop. Dank jullie voor de eerlijkheid en de geweldige resultaat.

  bekijk resultaat
 • bekijk resultaat
  18 september, 2019

  Micro Fue 3900 Grafts "Ali Bolluk top behandelaar"

  Ik wil heel graag meneer Bolluk bedanken voor zijn kundige haartransplantatie behandeling die ik een jaar geleden heb mogen ondergaan. De Saffier methode heeft inderdaad zijn vruchten afgeworpen, ik ben blij dat ik uw advies heb gevolgd. Top! 1000 maal bedankt. The Greates.

  bekijk resultaat
 • bekijk resultaat
  29 maart, 2020

  Saffier Fue 3200 Grafts " Ik heb een Naaldenfobie, maar gewoon geslapen" 3 maanden

  Ik heb juist gekozen voor Nielsen Haarkliniek omdat zij naaldvrij verdoven. Ik heb totaal niets met naalden, waardoor ik al jaren de haartransplantatie die ik heel graag wilde steeds aan het uitstellen was. Ik ben via Google Nielsen Haarkliniek tegengekomen en kwam ik op hun website tegen dat zij naaldvrij verdoven. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik na een prettig en informatief consult met de staart tussen mijn benen op de behandel dag mij zelf richting de kliniek begeven. Tot mijn verbazing!, ik was in slaap gevallen tijdens de behandeling zo comfortabel. Dames en heren eerlijk waar geweldig werk verricht!. Dank je wel ik ben heel blij en trots op jullie resultaat,

  bekijk resultaat