fbpx Snor- of baardtransplantatie bij Nielsen Haarkliniek in Den Haag

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Baard/snor transplantatie

Waarom een baard/snor behandeling

Een baard/snor transplantatie is een relatief nieuwe procedure die snel terrein wint, vooral omdat de trend voor sterk gezichtshaar geen tekenen van afname vertoont. Niet iedereen profiteert van een volledig natuurlijke baard, maar een baard/snor transplantatie kan een uitstekende oplossing zijn voor diegenen die hun gezichtshaar willen stimuleren en profiteren van een breder scala aan styling opties. Een baard en/of snor kan veel dingen symboliseren, van mannelijkheid en vertrouwen tot creativiteit, gevoeligheid, intellect en een zeker gevoel voor mysterie. Een baard/snor transplantatie is een redelijk eenvoudige procedure en patiënten kunnen ervan op aan dat zij bij Nielsen Haarkliniek de beste esthetische resultaten in een comfortabele en veilige omgeving zullen ontvangen.

tarieven

Verschil van gezichtshaar per persoon

Veel factoren spelen een rol bij het bepalen van de dichtheid van het gezichtshaar van een persoon. Genetica en land van herkomst zijn belangrijke factoren, evenals hormonale invloeden en, tot op zekere hoogte, levensstijloverwegingen. Huidaandoeningen en andere lichamelijke aandoeningen kunnen ook de groei van het gezichtshaar van een persoon beïnvloeden, evenals trauma, littekens en brandwonden in het gezicht.

kennisbank

Wat zijn de voordelen 

Een baard/snor transplantatie vormt, op dezelfde manier als een traditionele hoofd haartransplantatie, de enige permanente oplossing voor een gebrek aan haar. Een baard/snor transplantatie kan een ander karakter geven aan het gezicht van een persoon, en ook helpen om littekens of brandwonden in het gezicht te verbergen. Een baard/snor transplantatie kan ook een echte lift geven aan mensen met van nature dun of vlekkerig gezichtshaar, en kan vaak het vertrouwen van patiënten in het dagelijkse sociale leven vergroten. Het hebben van voller gezichtshaar biedt ook een breder scala aan styling opties, waardoor het gemakkelijker wordt om trends te volgen of te kiezen tussen verschillende looks.

Hoe werkt het proces

Een baard/snor transplantatie zal worden uitgevoerd onder een plaatselijke en naaldvrije verdoving, maar het levert indrukwekkende resultaten op. Een jaar na de operatie kan het getransplanteerde baardhaar op dezelfde manier worden geknipt, geschoren en gestyled als normaal haar. Een baard/snor transplantatie lijkt erg op een hoofd haartransplantatie procedure, omdat het normaal gesproken uit het donorgebied aan de achterkant van het hoofd van een patiënt worden ge- oogst voordat deze worden getransplanteerd in het gebied of de gebieden waar haar ontbreekt. Omdat haar van de achterkant van het hoofdgebied effectief ‘bestand’ is tegen kaalheid, betekent dit dat het getransplanteerde haar in de toekomst zeer waarschijnlijk niet dunner wordt of uitvalt, waardoor een baard/snor transplantatie een permanente oplossing is.

afspraak maken

Waar wordt rekening mee gehouden

Net als bij een hoofd haartransplantatie zullen de hoek, diepte en richting van de getransplanteerde transplantaten een aanzienlijke invloed hebben op de kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van de resultaten, wat betekent dat een uitstekend niveau van expertise en een gepersonaliseerde artistieke aanpak nodig zal zijn om de beste resultaten voor elke patiënt te bereiken.

nazorg informatie