fbpx Wenkbrauwtransplantatie & wenkbrauw implantatie bij Nielsen Haarkliniek

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Wenkbrauwtransplantatie

 

De wenkbrauwen van een persoon kunnen een enorme impact hebben op het uiterlijk en het algehele karakter van uw gezicht. Hoewel wenkbrauwtrends kunnen komen en gaan, zullen dikke wenkbrauwen altijd een zekere expressiviteit geven, en veel meer styling opties beschikbaar laten.

Waarom verliest u wenkbrauwen

Leeftijd, genetica en levensstijlfactoren kunnen er echter allemaal toe leiden dat iemands wenkbrauwen dunner worden of verdwijnen. Er zijn verschillende maatregelen om de effecten van dunner wordende wenkbrauwen te verminderen of om hun uiterlijk te verbeteren. Een wenkbrauwtransplantatie is één van deze. Nielsen Haarkliniek biedt wenkbrauwtransplantatie aan zowel mannelijke als vrouwelijke patiënten. Het gespecialiseerde team van behandelaars zullen u de looks teruggeven waar u naar opzoek bent.

tarieven

Wat veroorzaakt haaruitval

Er zijn veel verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dat de wenkbrauwen dunner worden. Deze omvatten leeftijd, genetische factoren, ziekte, de bijwerkingen van medicatie en ook intensieve medische behandeling, zoals chemotherapie. Ook kunnen huidaandoeningen een oorzaak zijn, zoals eczeem en psoriasis, zwangerschap en bevalling. Gelokaliseerde verbranding en littekens kunnen ook leiden tot haarverlies in het wenkbrauwgebied. Daarnaast kunnen verschillende levensstijlfactoren zoals stress, uitputting en slechte voeding bijdragen aan haarverlies in het wenkbrauwgebied en elders. Jaren van te veel epileren of draad snijden (epileren van de wenkbrauwen) kan ook het voorhoofd beschadigen.

kennisbank

Hoe kan ik het verlies van mijn wenkbrauwen voorkomen

Net als bij haarverlies op de hoofdhuid, zijn er een aantal opties die kunnen helpen om haarverlies bij de wenkbrauwen te verminderen, zoals plaatselijke medicatie en voedingssupplementen. Het handhaven van een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl kan ook een bijdrage leveren aan de algehele gezondheid van de wenkbrauwen. Degenen die geconfronteerd worden met wenkbrauwverlies kunnen ook een aantal esthetische oplossingen proberen, zoals potlood, semi-permanente make-up en microblading. De effecten van deze behandelingen zullen normaal gesproken na verloop van tijd afnemen. Een wenkbrauwtransplantatie is de meest permanente oplossing voor dunner wordende wenkbrauwen.

Hoe gaat het in zijn werk

Net als bij een hoofd haartransplantatie bevinden de transplantaten zich aan de achterkant van het hoofd (het donorgebied). Een wenkbrauwtransplantatie duurt ongeveer vier uur en zal een relatief korte herstelperiode bevatten. Het kan echter wel tot een jaar duren om de volledige effecten van de wenkbrauwtransplantatie te zien, maar de resultaten zullen wel permanent zijn.

afspraak maken

Wenkbrauwtransplantatie bij Nielsen Haarkliniek

Hoewel een wenkbrauwtransplantatie een relatief kleine procedure is, vereist het een aanzienlijke mate van vaardigheid om de beste resultaten te verkrijgen. Met name het openen van de microkanalen zal een aanzienlijke invloed hebben op het algehele uiterlijk van de wenkbrauwen en is iets dat een hoog niveau van training en ervaring vereist. Daarnaast is er ervaring en kennis nodig om de meest natuurlijke en aantrekkelijke resultaten te creëren voor de kenmerken van elk individuele patiënt. Nielsen Haarkliniek heeft uitstekende ervaring op dit gebied en doet er alles aan om de patiënten een vertrouwde en comfortabele behandeling te bieden voor het kunnen bereiken van prachtige wenkbrauwen.

Gratis consult