DIRECT HAIR IMPLANT (DHI) TRANSPLANTATIE - Nielsen Haarkliniek

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

DIRECT HAIR IMPLANT (DHI) TRANSPLANTATIE

Ongeschoren proces met behoud van uw huidige kapsel. De Direct Hair Implant van Nielsen Haarkliniek is één van de meest geavanceerde haartransplantatie technieken van alle andere haartransplantatie methodes.

Vanaf €7,50 per Graft

Tarieven

DHI
Restauratie kale plekken

 • Goedkoopste van Nederland
 • Behandelingen in Nederland
 • Behandeling in één dagdeel
 • Levenslang groeigarantie
 • Meer dan 11 jaar ervaring
 • Ongeschoren proces
 • Gratis nazorg
 • Gratis consult
van €9,50
voor €7,50 p/g
Vraag gratis consult aan
DHI
<2100 GRAFTS

 • Goedkoopste van Nederland
 • Behandelingen in Nederland
 • Behandeling in één dagdeel
 • Levenslang groeigarantie
 • Meer dan 11 jaar ervaring
 • Ongeschoren proces
 • Gratis nazorg
 • Gratis consult
van €5199,-
voor €4149,-
Vraag gratis consult aan
DHI
<3100 Grafts

 • Goedkoopste van Nederland
 • Behandelingen in Nederland
 • Behandeling in één dagdeel
 • Levenslang groeigarantie
 • Meer dan 11 jaar ervaring
 • Ongeschoren proces
 • Gratis nazorg
 • Gratis consult
van €6199,-
voor €5149,-
Vraag gratis consult aan

DHI HAARTRANSPLANTATIE

De Direct Hair Implant van Nielsen Haarkliniek is één van de meest geavanceerde haartransplantatie technieken van alle andere haartransplantatie methodes. Als het gaat om het kiezen van de juiste behandelmethode welke het beste bij uw situatie past, dan zijn er een aantal punten om hierin te overwegen. DHI behandelingen van Nielsen Haarkliniek heeft een aantal voordelen, waaronder het feit dat wij een hogere levensvatbaarheid van de haarfollikel (graft) bieden (tot een bepaald aantal grafts). Het risico dat bij de behandeling een graft wordt beschadigd, verminderd in vergelijking met andere behandelingen.

Vraag nu een gratis consult aan

Foto's met onze Hightech camera

Voordat u het consult ingaat met één van onze artsen of haarspecialisten, nemen onze assistentes eerst foto's van uw hoofd uit verschillende hoeken. Deze foto's worden alleen gebruikt in uw consult om uw wensen samen met u te bespreken en de eventuele probleemgebieden te bekijken.

Vrijblijvend consult

Bij Nielsen Haarkliniek heeft u altijd een gratis en vrijblijvend consult met één van onze artsen of haarspecialisten. In dit consult gaan wij in op uw wensen en bespreken wij uitgebreid uw vragen. Met de foto's die eerder van u zijn gemaakt, tonen wij u graag waar de probleemgebieden zich eventueel bevinden en in welke vorm van een behandeling de aantal grafts geplaatst kunnen worden. Ook vertellen wij u uitgebreid over onze werkwijze en ons nazorg traject.

Advies behandelmethodes

Onze artsen of haarspecialisten zullen u altijd de behandeling adviseren die het beste bij uw situatie past. Als u bijvoorbeeld meer dan 4100 grafts nodig heeft dan zullen wij u nooit de DHI behandeling adviseren, omdat deze maar tot maximaal 3000 grafts uitgevoerd kan worden. Wat ook aanzienlijk in prijs scheelt.

Behandeldatum afspreken

Wanneer u na het consult besluit om een behandeldatum af te spreken, dan kunt u dit direct aan de receptie met onze assistentes inplannen. Het is belangrijk dat u dit voortijdig doet, zodat wij u voor de behandeling diverse instructies mee kunnen geven om uw behandeldag succesvol af te sluiten. Uiteraard mag u erover nadenken. * Uitgezonderd bij acties

Naaldvrije verdoving

Naaldvrije en pijnloze haartransplantatie procedure zonder gebrek aan comfort. Nu is het mogelijk om een haartransplantatie zonder naalden uit te voeren met onze naaldvrije injectoren (Dermojet) met vrijwel geen pijn door speciale verdovingsmiddelen te gebruiken. Deze speciale apparaten brengen de verdoving in diepere huidlagen met behulp van druk om de werkzame stof te transporteren. Naaldvrije injectoren vereisen een kortere duur om het verdovingsmiddel te laten inwerken in vergelijking met conventionele naald-spuitsystemen. Patiënten voelen zich prettiger wanneer de verdovingen worden toegediend via de naaldvrije injectoren. Personen die bang zijn voor injectie-gerelateerde pijn en daarom aarzelen om een haartransplantatie te ondergaan, kunnen gemakkelijk een transplantatie ondergaan dankzij onze nieuwe toepassing van lokale verdovingsmiddel met de naaldvrije verdoving

Na uw behandeling

Na uw behandeling adviseren wij altijd om een aantal dagen rust te nemen, zodat het genezingsproces rustig zijn plaats kan vinden. Tijdens de eerste paar dagen na uw behandeling kunnen er kleine korstjes op het getransplanteerde gebied ontstaan. Deze zullen binnen een aantal dagen verdwijnen. Wij adviseren u 2 weken niet te sporten en 4 weken geen sauna of zwembad te bezoeken. U wordt door ons voorzien van een instructie map waarin alle instructies stap voor stap aan u worden uitgelegd om het genezingsproces soepel te laten verlopen. Wij adviseren u dan ook om na de behandeling niet te roken en alcohol te nuttigen.

Eerste groeifase

Binnen een aantal weken kunnen de eventuele haartjes die getransplanteerd zijn uitvallen. Dit hoort bij het genezingsproces. Daarin tegen zullen de grafts niet uitvallen. U zult merken dat de haargroei snel weer terug komt. Nadat de getransplanteerde grafts de haargroei in gang hebben gezet zult u al snel merken dat de grafts dezelfde haargroei aan nemen, zoals voorheen.

Nazorg

Na uw behandeling krijgt u direct een gesprek en ontvangt u van Nielsen Haarkliniek een stoere rugtas met hierin de instructies. Wij zullen u in dit gesprek adviseren en aan u een speciaal telefoonnummer verstrekken die 24/7 (ook in het weekend) direct in contact staat met een dienstdoende arts.

Was afspraak

Na uw behandeling maken de assistentes van Nielsen Haarkliniek direct met u de afspraken voor de wasbeurten en de controles. U komt op de derde dag na uw haartransplantatie terug in de kliniek voor uw eerste wasbeurt. Tijdens het wassen wordt het verband van uw donorgebied gehaald en wordt uw hoofdhuid door onze assistentes gewassen. Dan komt u tien dagen na uw haartransplantatie terug, zodat de assistentes uw hoofdhuid nogmaals goed kunnen reinigen en beoordelen.

Controle momenten

De afspraken voor uw controles, worden samen met u, door onze assistentes ingepland. Tijdens deze controles kijken de artsen/haarspecialisten of het herstelproces spoedig verloopt. De controles vinden plaats na 1 maand, 6 maanden en 12 maanden. Bij uw laatste controle spreken wij over een eindresultaat.