fbpx Maak kennis met Nielsen Haarkliniek - Nielsen Haarkliniek

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Altijd een mooi en natuurlijk resultaat

Bij Nielsen Haarkliniek bekijken wij uw haren vanuit een eigen perspectief. Dit perspectief komt voort uit onze voornaamste doelstelling: het verkrijgen van het mooiste, meest natuurlijke resultaat en tekenen van kaalheid zoveel mogelijk voorkomen. Dit betekent dat wij een andere aanpak hebben dan de meeste haar klinieken in Nederland waar wij bekend om staan. Om een zo passend mogelijk advies te geven kijken wij samen met u naar de unieke vorm van uw haar, hoofd en donorgebied. Wij vinden het belangrijk dat uw kapsel, haargroei en het belangrijkste uw haarlijn in harmonie blijft. Niemand wil een haartransplantatie behandeling dat zichtbaar of opvallend behandeld is, anderen moet alleen jouw frisse, natuurlijke uitstraling opvallen. Daarbij houden wij rekening met de Gouden regel van Nielsen haarkliniek; bepaalde haarlijn verhoudingen in uw mimiek, gezicht en uitstraling die iemand aantrekkelijk maken. Ook houden we rekening met de langere termijn. Door onze hoge kwalitatief aangeschreven dienverlening en service kunnen wij iedereen die een haartransplantatie ondergaat bij Nielsen Haarkliniek, levenslange groeigarantie geven .

 

Jouw Haar is persoonlijk

Een op maat gemaakt behandelplan voor uw haartransplantatie is bij ons het uitgangspunt, want niet iedereen kan dezelfde haartransplantatie behandeling hebben en de wens om iets te laten doen verschilt per persoon. Misschien stoor je je al jaren aan die ene kale plekje  op  je kruin of je inhammen die naar achteren trekken. Wij bespreken uw wensen uitgebreid tijdens uw eerste gratis en vrijblijvende consult. Daarna maken wij samen een persoonlijke behandelplan.

 

Onze Artsen en Haar specialisten

Nielsen Haarkliniek werkt alleen maar met de beste in hun vak.  Haartransplantatie specialisten en behandelaars die gezamenlijk meer dan 15 jaar bewezen ervaring hebben op het gebied van haartransplantatie en zich ook voortdurend alleen  maar hierin verder ontwikkelen. Onze behandelaars leven en wonen in Nederland en hebben hun opleiding en jarenlange ervaring opgedaan in de grondlegger van haartransplantatie, Turkije. Zo hebben zij jarenlange bijdrage mogen leveren bij de bekendste klinieken van de wereld en hier vele bekende acteurs en bekende Nederlanders mogen behandelen, wat op dit moment Nielsen Haarkliniek dus  erg uniek maakt. Onze behandelaars worden bijgestaan door onze in Nederland BIG geregistreerde artsen die hun specialisme hebben binnen de cosmetische en esthetische geneeskunde. Alle behandelingen van Nielsen Haarkliniek worden in Nederland uitgevoerd met levenslange garantie en tegen het voordeligste tarief.

Onze behandelingen