fbpx Haartransplantatie in Nederland vanuit België - Nielsen Haarkliniek

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Haartransplantatie in Nederland vanuit België

Welkom bij Nielsen Haarkliniek, dé haartransplantatie specialist van Nederland. Wij begrijpen de unieke behoeften van onze Belgische cliënten en bieden op maat gemaakte oplossingen voor haartransplantatie. Van Gent tot Luik en van Charleroi tot Antwerpen, bijna wekelijks ontvangen wij mensen uit heel België voor een behandeling in onze kliniek in Den Haag. Met hoogwaardige behandelingen en all-in arrangementen met overnachting, ontbijt, lunch en diner is ons doel om u totaal te ontzorgen. Informeer naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Nielsen Haarkliniek?

Nielsen Haarkliniek stelt grote eisen aan kwaliteit en dienstverlening.

  • Duizenden succesvolle haartransplantaties uitgevoerd.
  • Behandeling door zeer ervaren specialisten.
  • We gebruiken de nieuwste technologieën en technieken om de beste resultaten te garanderen.
  • Vele Belgische cliënten gingen u voor op weg naar nieuw haar en hernieuwd zelfvertrouwen.
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
  • Levenslange haargroei garantie.

Hoe gaan wij te werk?

  • Voordat de behandeling wordt ingepland vindt een vrijblijvend, vakkundig en kosteloos gesprek ter oriëntatie plaats om het gewenste resultaat door te nemen.
  • Alle patiënten krijgen vooraf, gedurende en aansluitend het proces een uitstekende verzorging en dienstverlening door onze mensen.
  • Bij de behandeling verdoven we uw huid eerst naadloos, wat wordt opgevolgd door lokale anesthesie met naalden. Op deze manier kunnen de haarzakjes pijnloos uit het donorgebied worden geëxtraheerd.
  • De haarzakjes worden geïmplementeerd in de kalende hoofdhuid.

Ervaringen van Belgische Patiënten

Na veel onderzoek koos ik voor Nielsen Haarkliniek. De reis vanuit België was het zeker waard. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! – Lucas, Antwerpen

Ik was aanvankelijk bezorgd over de afstand, maar het team van Nielsen maakte alles gemakkelijk en stelde me op mijn gemak. Ze hielpen zelfs met accommodatie en eten/drinken. Resultaat is top! – Emre, Brussel

Reisinformatie en Accommodatie

Wanneer u vanuit België onze kliniek bezoekt, staan wij klaar om u te ondersteunen met reisadviezen en een geschikte overnachtingsplek. We hebben speciale arrangementen met lokale hotels om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, waarbij u opgehaald en gebracht wordt naar onze kliniek. We doen er alles aan om u te ontzorgen en uw reis en behandeling zo vloeiend mogelijk te laten verlopen! Vraag een gratis consult aan en vermeldt erbij dat u uit België komt.

Boek direct een gratis consult!