Haartransplantatie in Nijkerk?

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Haartransplantatie in Nijkerk

Zoekt u naar een ervaren haarkliniek voor uw haarimplantatie? Nielsen Haarkliniek heeft zeer ervaren haartransplantatie-specialisten en behandelaars die samen meer dan dertig jaar ervaring hebben opgedaan bij diverse binnenlandse en buitelandse klinieken. De procedures van Nielsen Haarkliniek hebben een levenslange garantie voor groei en voor het gunstigste tarief dat bij een behandeling in Nederland van toepassing is. Nielsen Haarkliniek heeft verschillende behandelingen voor haarimplantaten voor onder andere wenkbrouw, baard/snor en hoofd.. Sapphire Fue behandeling Nielsen Haarkliniek is de enige kliniek in Nederland die de gewilde Saffier-diamant behandeling uitvoert vrij van extra kosten.

Waarom kiezen voor Nielsen Haarkliniek?

Wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit en dienstverlening.

 • De voordeligste en fijnste van het hele land met levenslange groeigarantie.
 • Nielsen Haarkliniek loopt voorop in de voortgang in het haartransplantatie vak.
 • Wij gebruiken de nieuwste haartransplantatie technieken en voor de beste prijs in in het land.
 • Ons team bestaat uit uitlsuitend professionals
  Betrouwbare zorgaanbieder haarimplantaat
  Wij zijn voortdurend innovatief en dichtbij.

Hoe werken wij?

 • Nielsen Haarkliniek streeft naar volkomenheid en een goede dienstverlening. Met elkaar zorgen wij er op ieder moment in het procesvoor dat onze cliënten hun verblijf in onze kliniek als vertrouwd en veilig ervaren..
 • Onze cliënten krijgen vooraf, gedurende en aanlsuitend de haarimplantatie behandeling een uitstekende verzorging en service door ons team.
 • Consult: Voorafgaand wij een behandeling inplannen vind een vrijblijvend, vakkundig en gratis oriënterend consult plaats om uw wensen te bespreken.
 • De cliënten keren daarna 5 maal terug voor nazorg gedurende de eerste twaalf maanden.

Resultaten van onze klanten

23 oktober 2020

Baard 1200 Grafts “geen seconde aan getwijfeld”
Ik ben bij veel klinieken op consult geweest. Echter merkte ik dat mijn consult bij Nielsen werd afgenomen door de behandelende arts. Mijn Baardtransplantatie is meer dan een succes. Een kliniek van zijn woord met top service!.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag dan nu uw gratis consult aan en ervaar onze service en expertise! Wij kunnen u alleen behandelen wanneer u de leeftijd van minimaal 18 jaar en maximaal 65 jaar heeft bereikt.

Bekijk hier het overzicht van alle regio’s

Staat jouw regio hier nog niet bij? Maar toch Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Boek dan nu een gratis consult en ondervind onze expertise en vakkundigheid.