fbpx Haartransplantatie in Sittard?

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Haarimplantatie in Sittard

Bent u op zoek naar een deskundige haarkliniek voor uw haarimplantatie? Nielsen Haarkliniek heeft zeer bekwame haartransplantatie-specialisten en behandelaars die gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring hebben opgedaan bij klinieken in het binnen- en buitenland. De procedures van Nielsen Haarkliniek hebben een levenslange groeigarantie en voor het gunstigste tarief dat bij een behandeling in Nederland van toepassing is. Wij verzorgen velerlei methoden voor haarimplantaten voor onder andere wenkbrouw, baard/snor en hoofd.. Sapphire Fue behandeling Wij zijn de einige haarkliniek in het hele land die de steeds populair wordende Saffier-diamant behandeling uitvoert zonder additionele kosten.

Waarom kiezen voor Nielsen Haarkliniek?

Nielsen Haarkliniek stelt hoge eisen aan service en kwaliteit.

 • De voordeligste en beste in Nederland met levenslange groeigarantie.
 • Nielsen Haarkliniek streeft vooruit in de ontwikkelingen in het haartransplantatie vak.
 • Wij gebruiken de nieuwste haartransplantatie technieken en voor de beste prijs in in het land.
 • Wij werken met uitlsuitend de beste uit het vak
  Vetrouwd zorgaanbieder haartransplantatie
  Nielsen Haarkliniek is altijd innovatief en dichtbij.

Hoe ziet ons proces eruit?

 • Wij streven naar perfectie en service. Met elkaar zorgen wij er op ieder moment in het procesvoor dat de patiënten kunnen verblijven in een bekende en betrouwbare ambiance.
 • Alle patiënten krijgen vooraf, gedurende en aanlsuitend het proces de beste verzorging en dienstverlening door onze mensen.
 • Consult: Voordat wij een behandeling inplannen vind een vrijblijvend, vakkundig en kosteloos gesprek ter orientatie plaats om uw wensen te bespreken.
 • De cliënten keren daarna 5 maal terug voor een controle gedurende het eerste.

Ervaringen van onze klanten

24 maart 2021

XL Hair? “Ik geloofde het pas toen ik het terug zag”
Ik ben acht weken geleden begonnen aan mijn XL hair behandeling. Na acht weken bij mijn laatste behandeling kreeg ik een gesprek met de arts waar aan mij de eerste foto van mij werd getoond en de foto na mijn laatste XL hair behandeling. Dat het werkt is een feit!.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag dan nu uw gratis consult aan en ervaar onze service en expertise! Wij kunnen u alleen behandelen wanneer u de leeftijd van minimaal 18 jaar en maximaal 65 jaar heeft bereikt.

  Bekijk hier het overzicht van alle regio’s

  Staat jouw regio hier nog niet bij? Maar toch Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Schrijf je dan nu in voor een kosteloos orientatie gesprek en ervaar onze expertise en vakkundigheid.