XL hair behandeling tegen haaruitval | Nielsen Haarkliniek in Den Haag

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Over XL Hair®

Overweegt u een behandeling tegen haaruitval? XL Hair® is een hair booster. Het is een lokale behandeling die haar follikels voedt en stimuleert, wat resulteert tot het eindigen van haaruitval en de (re)activatie van het haar. Het behandelpakket is geschikt voor zowel mannen  als voor dames in combinatie met een haartransplantatie mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden. Bekijk hieronder hoe de behandeling in zijn werking gaat.

 

XL Hair®

XL Hair® is geïndiceerd bij niet-verlittekende vormen van alopecia, zoals alopecia androgenetica (mannelijke type kaalheid) en alopecia areata (plekken kaalheid). Bij deze vormen van alopecia is XL Hair® vooral succesvol zolang er nog haar follikels aanwezig zijn en er geen duidelijk andere oorzaak van de haaruitval is, zoals onderliggend lijden en/of medicijngebruik. De behandeling stopt de actieve haaruitval binnen drie maanden en stimuleert nieuwe haargroei.

tarieven

U225 Mesogun

XL Hair® wordt door Nielsen Haarkliniek aangebracht via een meso injector  (elektronisch).  hiervoor gebruiken wij de U225 mesogun ook wel bekend als de Rolls Royce onder de mesoguns! Met microneedling wordt de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid bevorderd. Eén van de oorzaken van haaruitval is een slechte doorbloeding. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haar follikels gestimuleerd, waardoor de haaruitval stopt en er nieuwe haargroei ontstaat. Voor deze behandeling is het belangrijk dat het behandelprotocol goed gevolgd wordt. U wordt wekelijks behandeld totdat uw kuur volledig is afgemaakt. 

gratis een consult

Resultaten uit klinisch onderzoek

XL Hair is niet wetenschappelijk bewezen maar in een klinisch onderzoek werden 47 patiënten, waarvan 32 dames en 15 heren, met milde tot ernstige haaruitval geïnclineerd. De patiënten volgden het behandelprotocol: De heren kregen 6 behandelingen met XL Hair®, aangevuld met thuisgebruik van AD Hair Energizer Hairspray. Na 12 weken stopte de haaruitval bij 41% van de mannen. Na 24 weken was nieuwe haargroei significant toegenomen: 63% bij de Heren, aangevuld met thuisgebruik van AD Hair Energizer Hairspray. Na 12 weken stopte de haaruitval bij 61% van de dames. Na 24 weken was nieuwe haargroei significant toegenomen: 73% bij de dames.

AD Daily Care Hair Energy Spray i.c.m. mesoinjector

AD Daily Care Hair Energy is een plaatselijke oplossing met hoog efficiënt natuurlijke extracten die op synergetische basis samenwerken om haaruitval te bestrijden, Er zijn zeer veel factoren waardoor haaruitval veroorzaakt kan worden. Sommige factoren beïnvloeden de capillaire cyclusfase die de haargroei beïnvloedt. Tijdens een normale capillaire cyclus groeit het haar, rust het en valt de haar vervolgens uit. Dit is niet voor alle haren een gelijktijdig proces. Iedere haar zit namelijk in een eigen fase, waardoor normaal gesproken een normale dekking en groei van het haar gegarandeerd is. Dit product is een capillaire regenerator die de capillaire vezel een nieuw leven inblaast en versterkt door een grote toevoer van essentiële nutriënten voor capillaire groei. Het product stimuleert de werking van specifieke haargroeifactoren. AD Daily Care Hair Energy is bestemd voor zowel heren als dames, als voorkomend of als onderhoudsbehandeling bij overdreven haaruitval. Om de haargroei in de perioden van grotere haaruitval (herfst en lente) te stimuleren, adviseert Nielsen Haarkliniek om het product tenminste vier weken achter elkaar te gebruiken

Maak nu een afspraak